Attefallshuset - Massor med Attefallshuset

Stomme till Attefallshus

Stomme till Attefallshus

När man ska bygga ett attefallshus krävs att man har en bra stomme och en stabil grund. Det kan vara väldigt roligt att bygga sitt eget attefallshus men har man inte byggt så mycket tidigare helt på egenhand är rekommendationen att man köper ritningar en komplett stomme för sitt blivande attefallshus.

Ifall du känner en bygger kan han säkert hjälpa dig att konstruera en stabil stomme för attefallshuset och kanske även att resa stommen. När grunden till attefallshuset är klar och det finns plintar eller annat att fästa reglarna i kan två personer resa stommen på mindre än en dag.

Köpa en färdig stomme

Köpa en färdig stomme

Det går också att köpa välkonstruerade färdiga stommar till attefallshus där alla delarna levereras som en byggsats hem till dig. Detta gör att du själv slipper fundera på hur stommen ska se ut eller räkna på olika belastningsfall.

En annan fördel med att köpa bara den färdiga stommen är att du själv får friheten att utforma resten av attefallshuset precis som du själv vill. Du kan hitta prisvärda stommar för attefallshus hos såväl Byggmax som hos Buildor.


Leverantörer av Attefallshus


Mer fakta om Attefallshus

Nedan finns intressant och kul information om Attefallshus, Friggebodar och andra tillbyggnader.


Meny - Attefallshuset
Till förstasidan på www.attefallshuset.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
NyckelfärdigtMed LoftReglerNyheter