Attefallshuset - Massor med Attefallshuset

Kul om Attefallshus

Roligt om Attefallshuset

Det finns massor med kul att berätta om husleverantörer av Attefallshus. Dessutom kommer det dyka upp rolig fakta och smarta kommentarer om fritidshus, friggebod och attefallshus. Du kan aldrig veta för mycket om attefallshuset innan du börjar bygga ett.

Storleken på Attefallshuset

Storleken på AttefallshusetEtt attefallshus får vara upp till 25 m² stort och det är tillåtet att bygga fler än en byggnad så länge den totalt byggnadsytan inte är mer än 25 m².

Varma Attefallshus

Varma AttefallshusEtt attefallshus får vara vinterbonat, isolerat och uppvärmt så att det kan användas som permanentbostad.

Bygganmälan för attefallshuset

Bygganmälan för attefallshusetOm ni ska bygga ett attefallshus behöver ni inget bygglov utan det räcker med en enkel bygganmälan till byggnadskontoret i kommunen och vänta på startbeskedet.

Attefallshus med två våningar

Attefallshus med två våningarÄven om attefallshuset maximalt får vara 4 m till nock kan du bygga två våningar. Attefallshuset får nämligen ha källare och du kan även placera attefallshuset som ett suterränghus eftersom det är från medelmarknivån upp till taknock som räknas. Naturligtvis går det även bra att bygga ett attefallshus med loft.

Tjäna pengar på ditt Attefallshus

Kostnad hos kommunen för Attefallshuset


Leverantörer av Attefallshus


Mer fakta om Attefallshus

Nedan finns intressant och kul information om Attefallshus, Friggebodar och andra tillbyggnader.


Meny - Attefallshuset
Till förstasidan på www.attefallshuset.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
NyckelfärdigtMed LoftReglerNyheter